2010. március 8., hétfő

Ayu jelen


Anyong Minna http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/sweet_l/uploads/_TASTE_THE_RAINBOW__by_homigl14.jpg

Ayu
még sose volt ekkora hangulat ingásban..
Röviden: Hétvégén mégsem voltunk ázsiába, ergo nem tudtam találkozni Nijivel...Ez kb egész napra hazavágott, sírtam, ordítottam, dobálóztam-->semmi reakcói senkitől. Nah kössz.. Panival kb 2 hete em találkoztam, ez is kis lelkifröccs.. Ez történt szombaton, szval totál DEPI és SÍRÓGÖRCS.


Aztán vasárnap álmodtam egy olyat, hogy japánba vagyok, valakinek a kezét fogom, sakura fák között sétálok, látom a japán palotát, embereket..és az egész olyan valóságos volt..éreztem az illatokat, és éreztem, hogy könnyes a szemem..Felkeltem, és rájöttem, sírtam álmomban-.-" Aztán ébren meg azon sírtam, hogy még az álmom is azt akarja hogy bár kint legyek JAPÁNban..AISH!!


aztán jobb lett, mama csinált nekem melegszenyót(Ayu eg
yik fő tápláléka), és este rájöttem, hogy rá tudom csatolni a h. DVD lejátszóm TVre-->nézhetem sok-sok SUJUt TV-n>.<> Ma felkelek, látom esett a hó..oké, bazz. Szét fagyott mindenem, megint sírás, mi a f*szért van még mindig itt ez a k*baszott hideg tél..-.- Felszállok vonat, látok helyes ázsiai felszáll..elmegy m,eletem... eszembe jut Niji, megint bekönnyeztem. Szerintem rohadt igazságtalan, hogy végre egyszer vagyok totál beleesve vkibe, ráadásul ÁSZIA, ráadásul JAPÁN, és még magyaron is van..És mi a jó kurva anyjáért nem tudunk találkozni? Jövök haza, látok csomó csajnál csokit, virágot..És nekem nincs..Najó, megint depiXD és még nincs végeXD Hazajöttem, nem elromlik az a k*va DVDlejátszó?-.-" még SUJUT sem tok nézni, hogy legyen vmi jó is.. Persze, Kirusék boldogítottak suliban, kaptam Lucitól csokit^^ Imádom Lucit, bátyóm^^
Aztán Daddy ma sírt..ugy fájt a szívem hogy így látom...Énis bekönnyeztem, kirus is..Legalább ott vagyunk egymásnak...Meg Dody meg Panni meg Tompi..meg més sokan mások de nekem itt vannak a szívem csücskei^^
Ayu látott Szívárványt..még régebben... és megnézte, a Niji azt jelenti szirvány..^^Milyen találó..

Kira mondta hogy Panni mondta hogy lessz KOREAI rádió hángáriban
Akartam még vmit írni, deh eljelejtettem^^" Majd még jelentkezek^^
Oyasumi, Minna
Jah, még valami^^ Ayu tegnap nézett bánatára sok-sok YAOI pornót..XD Vagyis olyan IGAZI pornótXD Volt benne egy uke olyan ééédesen nyögdécsel.. szal itt a link, ha valakit érdekelXD De figyelmeztetek mindenkit, télleg NAGYON DÚRVA IGAZI YAOI PORNÓ..XD:

http://lotsofpron.blogspot.com/2009/09/ayumu-is-probably-my-favorite-adult.html

Ayumu az enyim>.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése